Het motorschip de Onrust, type luxemotor, is naast kantoorschip, ook ons varende woonschip. Vooral buiten het zomerseizoen genieten wij van mooie tochten door binnen- en buitenland. Voor familie, vrienden en bekenden bieden wij geregeld de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding o.b.v. onkosten met ons mee te varen. Op deze webpagina vind je steeds de meest actuele planning van onze vaartochten. Het maximaal aantal passagiers is 10. Ook is het mogelijk om in een langere vaart tussentijds op- en af te stappen. We maken dan een afspraak hoe laat we waar aanleggen. Door het invullen van het aanvraag formulier kun je aangeven dat je mee wilt varen.

Zie de Folder Onrust en de Prijslijst Onrust

 

 

 

 

  • Bed en Ontbijt aan boord v.d. Onrust, op aanvraag
  • Culinaire cruise met de Onrust, op aanvraag
  • Thematochten met de Onrust, op aanvraag
  • Rondvaart met de Onrust voor kleine gezelschappen, op aanvraag
  • Op– en afstaparrangementen tijdens onze vaartochten

1 oktober 2020 Nijesyl Wageningen

14 daagse tocht
Nijesyl- Wageningen

Geschikt voor tussentijds op- of afstappen. Een bekende najaarstocht, maar toch weer anders. We varen van Nijesyl richting Stavoren, waar we bij rustig weer het IJsselmeer over steken. We laten Enkhuizen in de verte liggen en nemen de koers richt de Ketelbrug en varen via het Keteldiep richting Kampen. Hier gaan we een, voor ons onbekend, stuk varen, namelijk over de randmeren. Plaatsen die we aandoen of passeren zijn: Elburg, Harderwijk, Nijkerk en Bunschoten/Spakenburg. Bij Muiden gaan we het IJmeer af en naar binnen richting Weesp, een stukje Utrechtse Vecht. In Nigtevecht gaan we het Amsterdam-Rijnkanaal op naar de Lek. Hier doen we onze geliefde ligplaats Wijk bij Duurstede aan. Van hieraf varen we in 1 dag naar Wageningen.

15 januari 2021 Wageningen Arnhem

Een voor ons bekende tocht, maar niet minder mooi….. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur, e.e.a. afhankelijk van de stroming en de passage van sluis Driel. We varen langs de Wageningse berg richting Renkum. Een gevarieerd landschap, waar varkens zich te goed doen aan het water van de rivier, we zien kasteel Doorwerth, het stuwencomplex bij Driel. De Westerbouwing, de luxe villa’s van Oosterbeek. We varen langs onze oude ligplaats en komen aan bij de kade voor historische schepen aan de voet van de stad. We verwachten veel deelname dus weer er snel bij. Maximaal 10 personen.

1april 2020 Arnhem Nijesyl

Een tocht van 7 tot 10 dagen.

Weer een mooie tocht van Arnhem richting Friesland. Op- en afstappen tussendoor is weer mogelijk. Laat het vroeg weten, dan kunnen we samen misschien de route plannen a.d.h.v. jouw wensen. Wil je via Amsterdam, Enkhuizen, dus helemaal over het IJsselmeer, dat kan. Een andere mogelijkheid is via de IJssel, de 135 km lange rivier met zijn vele stadjes en dorpjes. Na Zwolle kunnen we kiezen tussen de route door de kop van Overijssel of via Kampen het IJsselmeer over naar Lemmer of Stavoren. In Friesland kunnen we nog naar Sloten, Woudsend of Heeg.

15 april 2020 Strûntocht in Friesland

Zomaar even een paar dagen varen in het nog zeer rustige Fryslân. Een tocht die i.o.m. jou gevaren wordt door de weiden met het jonge lichtgroene gras. Geniet nog van de vele weidevogels. Overnachten doen we midden in het veld. De vaarafstanden zijn niet groot, dus heel veel tijd en ruimte om nog eens goed adem te halen voor de drukke zomer zich weer aandient.